Domácí prostředí a výhra je tam!

SK Kraslice-fotbal : TJ Baník Pila –  3:1 (1:1)         31.3.2019

Úvodní domácí zápas se hrál za krásného počasí, které přilákalo na náš stadionek více jak 100 diváků. Bohužel z důvodu poruchy traktůrku, nebyl trávník v ideální kondici a to příliš nesvědčilo kombinační hře.

Od začátku jsme byli aktivnější a dostávali jsme se i do šancí, které jsme však nezužitkovali. Především mladík Sedláček dělal hostující obraně velké problémy. První branka padla po pěkné individuální akci Šrámka, které předložil ve vápně pobídku Müllerovi, jenž svojí slabší levačkou podstřelil brankáře – 1:0. Bohužel po tomto gólu jsme trochu polevili a hra se vyrovnala. Nějakou tu šanci jsme ještě měli, ale místo toho aby se skore navýšilo, tak přišlo vyrovnání. Ve 37 minutě hosté rychlím brejkem po naší ztrátě balonu u soupeřovy šestnáctky překonali Svobodu, který se při snaze zabránit brance srazil s hostujícím hráčem a dostal ránu do hlavy. Poločas sice ještě dochytal, ale do druhé půle už nemohl nastoupit. Jelikož v současnosti nemáme druhého brankaře, musel jít do brány někdo z pole, a tak jsme do druhého klání nastoupili s Procházkou v brance.

Naštěstí hostům postupně docházeli síly a k ohrožení naší branky se dostávali jen sporadicky. Naopak to byli naši mladíci, kteří rozhodli o výsledku utkání. Nejprve se v 52 minutě z hranice šestnáctky prosadil Sedláček a pojistku přidal v 83 minutě přízemní střelou, která před brankářem skočila Mariňák. Závěr zápasu jsme dohráli v poklidu a připsali si tak první jarní výhru.

Sestava: Svoboda (46´Dočkal) – Hruška (69´Mariňák), Hudák, Studeník ©, Palocsányi – Seidl, Šrámek, Procházka, Lomoz, Sedláček – Müller

 

Další utkání hrajeme v neděli 7.4. od 14:00 na půdě čtvrtého celku tabulky z Chyše.

O víkendu hráli též naše děti. Starší žáci prohráli s Fr.Lázněmi 3:7 a starší přípravka s Kr.Poříčím 3:10.

„tp“