Dolní Rychnov naděloval i po Velikonocích!

SK Dolní Rychnov : SK Kraslice - fotbal – 8:3 (3:1)

V sobotním dopoledni jsme zajížděli na horkou půdu Dolního Rychnova. Ve velmi nevlídném počasí nám domácí uštědřili slušnou lekci a my odjeli s nadílkou.

Úvod zápasu byl celkem vyrovnaný, avšak již po 9 minutách udělal v rozehrávce chybu kapitán Procházka, domácí šli do rychlého brejku a po centru ze strany zavěsil hlavou domácí Kalabza. Bohužel chvíli na to přidal druhý gól po samostatném úniku Křenek a zvýšil na 2:0. Naštěstí o chvíli později snížil Salay a nám se hned lépe dýchalo. Ovšem nadále byli domácí o trochu lepším týmem, ale Svoboda v bráně držel naše naděje. Když se zdálo, že hru vyrovnáváme, dal Křenek svůj druhý gól a zvýšil tak na 3:1.

Co napsat o druhé půli fakt nevím. Snažili jsme se, ale branky dávali domácí. Nejhorší byla pasáž zápasu mezi 60 a 70 minutou, kdy nám domácí dali hned 4 branky a zvýšili náskok na hrozivých 7:1. Postupně dali branky Křenek, Vůjtěch, opět Křenek a Peterka. Až poté se podařilo Salayovi po akci Dočkala snížit. Do konce zápasu padly ještě dvě branky, na každé straně jedna, a tak zápas skončil vítězstvím Dolního Rychnova 8:3.

Musím říct, že domácí vyhráli tak vysoko zcela zaslouženě. Potrestali téměř každou naší chybu. Náš výkon byl velmi špatný. Bohužel bylo znát, že nám chybí Jirka Berdych, který byl pracovně vytížen. Chyběl nám střed hřiště a v obraně jsme si někdy počínali neohrabaně a najivně. No nic, musíme si z toho vzít ponaučení a snažit se to odčinit hned v následujícím domácím zápase proti Hranicím. Výkop je v neděli 30.4.2017 od 14:00.

Sestava: Svoboda – Procházka L. (72´Doboš), Studeník, Schwarz, Šalda – Müller (46´Seidl), Procházka T. ©, Palocsányi (64´Nekoranec) – Grunt (73´Nekoranec), Salay, Dočkal

O víkendu hrály též naše mládežnické týmy. Starší žáci vyhráli na domácím hřišti nad Svatavou 7:3. Branky našeho týmu dávali Gubčo (4) a Hruška (2). V neděli hrála i mladší přípravka, která zvítězila na hřišti Kynšperka 6:3. Naše branky vstřelili Stellner (4), Salač a Levý. Příští zápasy hrají oba týmy na domácím hřišti. Žáci přivítají v sobotu od 10:00 tým z Chodova a mladší přípravka v neděli od 10:00 tým Citic.  

„tp“