Další výhra do jarní skládačky.

TJ Dynamo Krajková : SK Kraslice-fotbal – 0:7 (0:3)         20.5.2018

Na hřiště posledního celku tabulky jsme zajížděli s vědomím, že bychom měli vyhrát. Patrně tento fakt, ale i asi lehké podcenění zapříčinily, že jsme do zápasu vstoupili vcelku vlažně. Nikomu se moc nechtělo běhat a doufali jsme, že se to uhraje samo. Postupně jsme se ale trochu rozehráli a začali dávat i branky. Po prvních šancích, které jsme neproměnili, tak v 16 minutě vyslal Seidl Tomáše Dočkala, jenž nacentroval před branku a Lomoz vstřelil hlavou úvodní gól. Chvíli na to mohl zvýšit T.Dočkal, ale jeho špatně kopnutou penaltu, nařízenou za ruku domácích, chytil brankář. Ve 32 minutě vysunul T.Procházka Štěpánka, který běžel sám na brankáře. I když byl ve vápně faulován, tak souboj ustál. První střelu mu ještě brankář chytil, ale s dorážkou z velkého úhlu si už Petr poradil a navýšil skóre na 0:2. V závěru prvního poločasu ještě utekl z levé strany Lomoz a jeho přihrávku na naběhnuvšího T.Dočkala si srazil obránce Svoboda do vlastní sítě – 0:3. Nutno říci, že skóre prvního poločasu mohlo být i vyšší, ale i velké příležitosti jsme zahazovali. Své o tom ví především Tomáš Dočkal a Petr Štěpánek, ale oba si to vynahradili po přestávce J.

Do druhé půle jsme vstoupili parádně. Hned po dvou minutách vysunul Šalda T.Dočkala, který centrem před bránu našel Štěpánka a ten parádním volejem zvýšil na 0:4. V šedesáté minutě jsme předvedli pěknou kombinační akci téměř na jeden dotek od naší branky až k brance domácích. Nakonec Seidl přihrával před bránu a domácí obránce Kučera si srazil balon do vlastní sítě – 0:5. Na poslední čtvrthodinu nastoupil i náš žolík Péťa Hofman, který hned pěkně vysunul T.Dočkala a ten se přeci jen dočkal gólu – 0:6. Úplně v závěru mohl dát svou první branku v mužích i Péťa Mariňák. Toho krásně našel úplně volného Šalda a náš benjamínek šel trochu z boku sám na brankáře. Jeho střelu však gólman domácích vyrazil. Ovšem jen k Hofmanovi, který pohodlně do prázdné branky uzavřel skóre na konečných 0:7. Domácí měli ve druhém poločase ( a v podstatě i v celém zápase) jen jednu šanci, ale Maršík z otočky pálil těsně vedle.

Sestava: Svoboda – Procházka L., R.Dočkal, Procházka T.(c), Šalda – Seidl (65´Mariňák), Berdych (74´Hofman), Müller – Lomoz (58´Grunt), T.Dočkal, Štěpánek

Tato výhra byla již naše pátá v řadě a díky ní jsme se posunuli na čtvrté místo. Tabulka je však velmi vyrovnaná, když týmy od třetího do osmého místa dělí pouze 2 body.

V příštím kole hostíme v neděli 27.5.2018 od 14:00 na našem hřišti nevyzpytatelný Bochov. Budeme se snažit, aby naše vítězná šňůra neskončila.

O víkendu hráli i naši starší žáci, kteří vyhráli nad Habartovem v poměru 7:3.

„tp“