Další tři body jsou doma !!!

SK Kraslice - fotbal : TJ Sokol L.Kynžvart - 3:2 (2:0) 

Branky: 7. T. Dočkal , 42. T. Dočkal , 60. T. Dočkal - 55. D. Tomčík , 85. M. Zadňančin

V nedělním odpoledni v úmorném vedru se na kraslickém hřišti představil tým z Kynžvartu, který poslední 3 vzájemná utkání vyhrál. V brance domácích se opět představil Míra Svoboda.
 
Vstup do zápasu měli lepší domácí, kteří hosty zatlačili a vyústil z toho první gól, když T.Procházka nadvakrát centroval na T.Dočkala a ten hlavou pěkně zavěsil na zadní tyč - 1:0. Domácí se dostávali do dalších příležitostí, ale koncovka vázla. Postupně se hosté osmělili, hru vyrovnali a začali si vytvářet šance. Tu největší zlikvidoval tygřím skokem Svoboda, který se vrhl protihráči pod nohy, kterému se zapletl míč před odkrytou brankou. Prakticky vzápětí z rychlého brejku domácí navýšili náskok, když T.Dočkal zužitkoval kolmici od T.Schwarze - 2:0. 
 
Druhá půle se nesla v podobném duchu jako konec první a na hráčích obou mužstev bylo vidět, že je to v tom dusnu stojí obrovské množství sil. V 55´ bohužel propadl dlouhý balon domácí obranou, hostující útočník přehodil vyběhnuvšího Svobodu a snížil tak na 2:1. O pár minut později ale T.Dočkal dovršil svůj hattrick, když si naběhl na roh od T.Procházky a prostřelil brankáře hostí - 3:1. Na posledních 30 minut nastoupil do útoku hostí bývalý brankář Kraslic M.Zadňančin, kterému se podařilo 5 minut před koncem snížit na 3:2, když využil zaváhání mladého beka L.Procházky. To však bylo od hostů vše a domácí se tak mohli radovat z první domácí výhry v novém ročníku a taky to pořádně oslavili se svými fanoušky.
 

 

Sestava Kraslic: 
Svoboda - R.Dočkal, Studeník, Schwarz, L.Procházka - M.Müller (33´Šalda), Berdych (53´Odvárko), Palocsányi - T. Dočkal (80´Doboš), T.Procházka, Grunt (71´Šudák)
 
 
V příštím kole zajíždíme na půdu horkého kandidáta na postup 1.FC Karlovy Vary B. Tento tým má po třech kolech 9 bodů s impozantním skore 16:3, tak nám držte pořádně palce. :-)
 
"tp"