Další bodová ztráta! - SK Kraslice : Horní Slavkov "B" - 4 : 4 (PK 9:10)

Další bodová ztráta! - SK Kraslice : Horní Slavkov "B" - 4:4 (PK 9:10)
 
Po překvapivé porážce od Dolního Rychnova "B" ztratili muži další body. Tentokráte je o ně obral Horní Slavkov "B", který je jejich přímým konkurentem v boji o konečnou třetí příčku.

Úvod zápasu přitom nasvědčoval jednoznačnému vítězství Kraslic. V podstatě hned z prvního útoku padl gól. Po rychlé narážečce ve středu pole vysunul Müller Procházku, který šel z boku sám na brankáře a podél brankáře za přispění tyče otevřel skóre - 1:0. Hned za dvě minuty zatáhl na pravé straně balon Lomoz, centrem nalezl Doboše, který se zblízka hlavou nemýlil - 2:0. Běžela pátá minuta zápasu a Horní Slavkov byl na ručník. Bohužel hráči Kraslic v úmorném vedru trochu polevili a to se jim časem vymstilo. Sice měli stále jasnou územní převahu, ale Slavkov se začínal osmělovat. Navíc po ojedinělém rohu zhruba v patnácté minutě balon propadl na zadní tyč k nikým nehlídanému útočníkovi a ten hlavou snížil - 2:1. To ovšem nebylo vše a o několik minut později ztratil Lomoz na půlce míč a hostující útočníci šli do přečíslení 2 na 1. Velmi dobře to vyřešili a srovnali stav na 2:2. Neuběhla ještě ani půlhodina ze zápasu a začínalo se nanovo. Kraslice měly do poloviny ještě několik velmi dobrých šancí, Procházka pěknou střelou z vápna orazítkoval břevno a po rozích hlavou či nohou pálili nad Studeník i Doboš. Bohužel se potvrdila střelecká nemohoucnost Kraslic z posledních zápasů, kdy opět spoustu nadějných akcí nedokázali hráči zakončit dobrou finální fází. Do poločasu se ale přeci jen ujala jedna z mnoha šancí, to když si Svoboda naběhl na centr Müllera a hlavou na zadní tyč zvýšil na poločasových 3:2.

Do druhé půle hráči nastupovali s odhodláním náskok navýšit a již neinkasovat. Bohužel opět nedůslednost při bránění standartních situací dovolila Hornímu Slavkovu vyrovnání. Dlouhý míč z půlky propadl mezi obránci, za které si zaběhl hostující útočník a ten hlavou přehodil Hofmana v domácí bráně - 3:3. Jak to již bývá zvykem, Kraslice držely míč především na svých kopačkách, ale nedokázali se prosadit do zakončení a když, tak gól nevstřelili. Z uctivé vzdálenosti to zkoušel 2x Doboš, Grunt, Dočkal, ale ani jedna ze střel se neujala. Naopak hosté hrozili nebezpečnými protiútoky a standartními situacemi. Dokonce po jednom z rohů zazvonila tyč kraslické branky. Zhruba patnáct minut před koncem se konečně kraslickým podařilo vstřelit branku, když si na centr Lomoze naběhl Filandr a hlavou rozvlnil síť - 4:3. Bohužel euforie trvala zhruba 30 sekund, protože hned po rozehrání dva hostující útočníci dokázali přehrát pět domácích hráčů a srovnali na 4:4. Takové branky prostě nesmíme dostávat :-(. O vítězství Kraslic mohl rozhodnout Filandr, ale sám před brankou nastřelil brankáře a následný odražený balon nedokázali uklidit do sítě ani Diffo se Salvou. Do konce zápasu se již žádná další šance neujala a tak o vítězi museli rozhodnout pokutové kopy.

V prvních pěti sériích se hráči obou mužstev ani jednou nemýlili a tak penalty pokračovali vždy jeden proti jednomu. První kdo nedal byl domácí Dočkal, ale následnou penaltu hostů Svoboda v bráně Kraslic zlikvidoval a tak se pokračovalo dál. V desáté sérii nedal domácí Hofman, hostující hráč mohl rozhodnout, ale branku minul. Jelikož po 11 hráčích, kteří byli na hřišti, byl stav penalt stále vyrovnaný, museli jít opět hráči, kteří již kopali. Znovu šel za Kraslice první Procházka, ale s penaltou nenaložil jako s tou první, trefil pouze břevno a po něm hostující útočník rozhodl o plusový bod pro Horní Slavkov. Penalty skončili stavem 9:10.

Bohužel jsme ztratili další body a náš soupeř se na nás bodově dotáhl, ale stále máme vše ve svých rukách. Díky ostatním výsledkům víme, že když vyhrajeme zbylá 2 utkání (v Bukovanech a doma se Svatavou), skončíme na konečném třetím místě, což by po velmi špatném podzimu bylo velmi dobré. To že to je v našich silách všichni víme, jen abychom to předvedli také na hřišti.

"tp"

Diskusní téma: Další bodová ztráta! - SK Kraslice : Horní Slavkov "B" - 4 : 4 (PK 9:10)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek