Čechie Dalovice - SKF Kraslice "A" 2 : 2 (0 : 1)

Hodnocení trenéra :
    Nabídli jsme jednoznačně nejslabší výkon podzimu proti (domácí mi prominou) nejslabšímu soupeři, který na podzim proti nám stál. I přes slabý výkon nám vše hrálo do karet. Minutu před pauzou nás do vedení dostal Jura Rozsíval a krátce po přestávce jsme z penalty přidali 2 gól.
    Domácí přesto, že nepůsobili dojmem kondičně nadupaného týmu, dokázali tento náš náskok lehce zlikvidovat a po zásluze tak získat bod. Zápas o 6 bodů tak skončil remízou, která je pro nás jednoznačnou ztrátou. Pokud chceme tuto soutěž zachránit, musíme ukázat jiný charakter, než jaký jsme předvedli v sobotním dopoledni. Alespoň takový, jaký předvedlo naše Béčko v neděli proti velice silné rezervě Březové. Pokud lze přeci jenom někoho pochválit, tak alespoň Jardu Lavrenčíka za bojovnost a Juru Rozsívala, který  občas dokázal naší hře dát jakous takous fotbalovou myšlenku.
    V dalším zápase, kdy už půjdou všechny "prdelky" stranou hostíme v sobotu silný tým Kynšperka. Začátek je ve 14,00 hodin.

Sestava:  Kemr, Dočkal, Kričfaluši, O. Rozsíval (60´Svoboda), Salay, Lomoz, J.Rozsíval, Müller, Procházka, Lavrenčík, Doboš
Trenéři : Schwarz W., Maleček J.
Ved. mužstva : Pokorný M.
Branky : Rozsíval J., Salay O. (PK)
Rozhodčí : Chrástecký

Diskuse: Čechie Dalovice - SKF Kraslice "A" 2 : 2 (0 : 1)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek