Anglický týden zakončen další výhrou!

SK Kraslice-fotbal : TJ Lomnice „B“ – 4:2 (2:1)         6.5.2018

Během osmi dnů jsme sehráli již třetí zápas a opět jsme sebrali všechny 3 body.

Začátek zápasu byl ospalý z obou stran. Nikomu se velkém vedru nechtělo moc běhat. Pravdou však je, že jsme si během prvních patnácti minut vypracovali několik dobrých příležitostí. Ty největší neproměnili Štěpánek s Gruntem. Poté trochu převzali iniciativu hosté a především ze standardek nebezpečně ohrožovali Svobodovu svatyni. Na konci poločasu už ale začaly padat branky. Ve 42 minutě nacentroval T.Procházka, T.Dočkal hlavou prodloužil a Lomoz zblízka také hlavou prostřelil brankáře – 1:0. O dvě minuty později bylo ještě veseleji. Popravdě nevím kdo mu nahrával, ale opět zblízka prostřelil brankáře hostí Štěpánek – 2:0. Bohužel to do konce první půle nebylo vše. Hned z následujícího útoku Svoboda podcenil lehkou střelu Kníře, která nakonec skončila v levém dolním rohu jeho branky.

Druhá polovina začala pro nás výborně. Ve 46 minutě přihrál Dočkal před branku volnému Štěpánkovi a ten se opět nemýlil – 3:1. Poté byla hra chvíli neurovnaná, ale postupně nás začali hosté tlačit blíže k naší brance. My jsme se ale snažili zodpovědně bránit a hrozit z brejků. Škoda jen, že nám chybělo lepší finální řešení. Hosté byli za svoji aktivitu odměněni v 73 min., když se Malinkovič objevil sám před Svobodou, udělal mu kličku a zakončil do prázdné branky. Ke konci zápasu nám docházely síly a hosté nebezpečně útočili. Naštěstí si větší šanci nevytvořili a nakonec jsme jeden brejk přeci jen využili. Hofman vysunul Dočkala, který pěkně našel Lomoze a ten do odkryté branky vsítil svůj druhý gól. Hned poté byl zápas ukončen a tak jsme vyhráli 4:2.

Sestava: Svoboda – Procházka L., Studeník, Procházka T., Šalda – Lomoz, Berdych, Müller – Grunt, T.Dočkal, Štěpánek (81´Hofman)

V dalším kole se představíme opět na svém hřišti v neděli 13.5.2018 od 14:00 proti Kynžvartu, který je sice předposlední, ale v poslední době se mu docela daří. Tentýž den od 10:00 hraje také na našem hřišti mladší přípravka proti Chodovu.

Již v sobotu 12.5. nastoupí také doma od 10:00 starší žáci proti Lomnici.

„tp“