Kraslice "A" - Útvina 3 : 0 (2 : 0)

SKF Kraslice "A" - Sokol Útvina 3 : 0 (2 : 0)

Hodnocení trenéra :
    Hosté přijeli povzbuzeni výrazným vítězstvím nad silnou Novou Rolí, avšak byli to naši hráči, kteří diktovali po celý první poločas průběh hry. Do vedení nás dostala ukázková akce trojice Lomoz, Lavrenčík, Salva, kdy posledně jmenovaný zakončoval do odkryté branky soupeře. Další gól vypracoval Tomáš Procházka, který po průniku do vápna soupeře přesně předložil opět Tomášovi Salvovi, pro něhož nebyl problém míč uklidit do branky. Čistý hatrick mohl T.Salva završit před koncem poločasu, kdy důsledným sledováním míče se dostal před stopera hostí, bohužel následná střela z úhlu šla nad. Mezitím se dostal do 2 šancí Jarda Lavrenčík, avšak nenašel větší klid pro přesnější zakončení. Hosté během prvního poločasu hrozili zejména nakopáváním dlouhých balónů do naší šestnáctky, kde se pokoušeli nacházet jejich 2 nebezpečné útočníky Dvorského a Olejníka. Oba dva však byli dobře pokryti našimi beky O. Rozsívalem a Šimim.
    Po změně stran se obraz hry změnil, naši kluci začali méně běhat a nedokázali si vytvářet prakticky žádné šance. Útvina získala optickou převahu, naštěstí bez vážnějších brankových šancí. Pokud míč prošel přes naše obránce byl připraven Franta Kemr, který tyto balóny s jistotou sbíral. V 80´minutě
se na hřiště dostal Kuba Kurtin a po chvilce strávených na hřišti dává uklidňující 3 gól přízemní střelou uvnitř pokutového území. I když 2. poločas nebyl z naší stranynijak oslnivý, za průběh celého zápasu jsme si vítězství zasloužili.

Sestava SKF Kraslice :
Kemr, Šiman, Rozsíval O., Kričfaluši, Müller, Balada, Rozsíval
J.(80´Kurtin), Lomoz, Procházka, Lavrenčík (62´Salay), Salva,
Trenéři : Schwarz, Maleček
Branky : Salva 2 x, Kurtin

Diskusní téma: A-tým Kraslice - Útvina 3 : 0

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek